لازانیا


مواد لازم برای 5 نفر

  • لازانیا : 1/5 بسته
  • گوشت چرخ کرده : 500 گرم
  • پیاز : 1 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری
  • قارچ : 1 بسته بزرگ
  • فلفل دلمه ای : 2 عدد متوسط
  • پنیر پیتزا رنده شده : 2 بسته
  • نمک و فلفل و آویشن : به میزان لازم


پیازها را خرد و در کمی روغن سرخ میکنیم ، سپس گوشت را می افزاییم و تفت میدهیم . رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و سپس ادویه ها را می افزاییم و میگذاریم مخلوط کمی بجوشد ، بعد قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدهیم . لازم نیست قارچ و فلفل زیاد بپزند و نرم شوند


ظرف نسبتاٌ بزرگی را تا نیمه از آب پر میکنیم و میگذاریم تا به جوش بیاید ، سپس یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آن می افزاییم و ورقه های لازانیا را داخل آب در حال جوش میریزیم و میگذاریم حدود 7-5 دقیقه بجوشد تا نرم شود                                                                     


ظرف پیرکس را کمی چرب میکنیم و ورقه های لازانیا را مرتب کف ظرف میچینیم ، سپس مقداری از مایه گوشتی که تهیه کردیم را روی ورقه ها پهن میکنیم و با قاشق آن را صاف و یکدست میکنیم ، سپس پنیر پیتزا را روی آن می پاشیم . عمل چیدن لایه ها به این ترتیب را 2 تا 3 بار دیگر تکرار میکنیم.


فر را روی حرارت 180 قرار می دهید تا گرم شود .برای اینکه نمی خواهیم لازانیا رطوبتش را از دست بدهد و خشک شود روی آن را با یک فویل می پوشانیم. پس از اینکه فر به اندازه کافی گرم شد، ظرف را در طبقه وسط فر میگذاریم


حدود 30 دقیقه بعد در فر را باز کنید و فویل را بر دارید. 10 دقیقه دیگر لازم دارد که پنیر روی آن برشته شود.


نوش جان

(همکار عزیز، وقت و انرژی زیادی صرف تهیه این عکسها و توضیحات شده. لطفا، خواهشا، اسکی نکنید. ممنون)

Chi Bepazam? chibepazam.emshab.ir      چی بپزم امشب؟ سوال سختیه. از این صفحه برای گرفتن ایده های مختلف استفاده کن.