فتوچینی آلفردو


مواد لازم برای 2 نفر

  • 250 گرم پاستای فتوچینی
  • یک سینه مرغ که به دو قسمت تقسیم شده باشد
  • پیاز کوچک خلال شده
  • نصف بسته قارچ کوچک
  • دو قاشق سوپ خوری خامه غلیظ
  • دوقاشق سوپ خوری پنیر رنده شده پارمسان
  • نمک فلفل |آویشن به اندازه دلخواه


یه قابلمه آب بریزین به آن یک قاشق نمک و ۳ قاشق روغن اضافه کنین و بگذارین جوش بیاد. وقتی جوش آمد، پاستای فتو چینی را توی آب درحال جوش کم کم وارد کنید. وقتی پاستا در آب می جوشد، باید دو سه کار انجام دهید.


سینه های مرغ را به صورت نوار باریک برش بدهید ، اندازه این نوارها می تواند مساوی انگشت اشاره شما باشد و با کمی سیر خلال کرد ه در یک ماهیتابه که کف آنرا با روغن مایع چرب کرده روی شعله داغ بگذارید. شعله داغ باشد که سینه ها آب نیندازد ، چون بعد سفت می شود. یادتان باشد که باید مرتبا هم بزنید تا نسوزد .


قارچ ها را هم خوب بشوید و افقی دو تا سه قطعه کنید و بعد با کمی پیاز خلال شده در یک ماهیتابه کوچک با روغن با کره یک تفت بدهید. نگذارید قارچها زیاد نرم شود. سپس قارچ را به مرغ ها اضافه کنید و پس از اینکار حرارت اجاق را کاملا پایین بیآورید


خامه را الان می تونید کم کم اضافه کنید طوری که حرارت ماهیتابه نیوفته یکدفعه.اگه خیلی غلیظ شده کمی آب داغ هم می تونید اضافه کنید. هم بزنید و بذارید کمی جا بیوفته. یعد از 5 دقیقه می تونید پنیر پارمزان هم اضافه کنید و یک دقیقه همش بزنید آمادست.


بستگی به سلیقه شما داره که سس را با پاستا قاطی کنید یا جدا جدا سرو کنید ولی اکثرا قاطی می کنند.


نوش جان

(همکار عزیز، وقت و انرژی زیادی صرف تهیه این عکسها و توضیحات شده. لطفا، خواهشا، اسکی نکنید. ممنون)